click me
click or press space

Mikroszkopszinpad.huCategory: Gyártmány
több napvitorla

november 4, 2022    by  ‣  0 comments

Víz-és légáteresztő napvitorlaMiért érdemesebb egy minőségi víz-és légáteresztő napvitorlát választani, szemben az átlagos vízálló napvitorlákkal? Napvitorla választása esetén nagyon fontos szempont a minőség.

Már amennyiben szeretnénk, hogy egyfelől tényleg betöltse a célját, másfelől pedig ezt tartósan tegye. Nagyon sok a piacon forgalomban lévő, vízállónak reklámozott napvitorla, azonban ezekkel kapcsolatosan nagyon vegyes tapasztalatokról lehet beszámolni. Ilyen esetekben is aktuális, hogy nem érdemes a hangzatos marketing szempontokra figyelni, és csak ezek fényében vásárolni, hanem érdemes utánajárni a forrásnak is, a gyártmány minőségének és a vele kapcsolatos véleményeknek, tapasztalatoknak.

Megvannak ennek a megfelelő fórumai, platformjai, ahol ezeknek utána lehet járni. Sajnos sok esetben a vízállónak reklámozott napvitorlák egy nagyobb dózisú és sokszor villámcsapásként lezúduló esőzés esetén le tudnak szakadni. Mivel nagy a terhelés súlya, és ehhez még esetlegesen hozzájöhet a szakszerűtlen telepítés is, valamint a karbantartási hiányosságok. Elszakadhatnak, kiszolgáltatottabbak, mint egy minőségi víz-és légáteresztő napvitorla.

A napvitorlaland.hu oldalán kapható ez a típusú kiszerelés, amivel kapcsolatosan számos pozitív tapasztalatról számolnak be, és valóban erős, masszív minőséget képviselnek. Mivel HDPE szövetből készül és extra erős anyagsűrűséggel és szövéssel, így jól bírják a strapát. Ugyanakkor nincsenek többnek beharangozva, mint amik, így hevesebb esőzések esetén érdemes leszerelni őket, így nem fogja kár érni hosszútávon sem ezeket.
« »


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük