click me
click or press space

Mikroszkopszinpad.huCategory: Otthon
műfű és kutya

november 5, 2022    by  ‣  0 comments

A műfű által nem csak a kertes házzal rendelkezők élvezhetnek természetközeli hangulatot otthonukban!Nagyon sokan vágynak a természet közelségére, annak ellenére, hogy nem adatik meg a kertes ház. A mai árak mellett ráadásul óriási dilemma, hogy a kert miatt, megfizethető kertes házért leköltözzön-e az ember vidékre, vagy inkább maradjon a fővárosban, vagy a város közelében, de egy lakásban.

Komoly mérlegelések mennek sokszor, aztán úgyis az életvitel lesz a döntő. Hiába a vidéki kertes ház idilli gondolata, ha a hétköznapi élet a városhoz köt, ahol a lakást sikerült megfizetni, vagy egy lakás méretű albérletet. Akkor maximum a vidéki nyaraló lehet még opció, akinek ez megvalósítható. Ugyanakkor, azok számára is vannak kiskapus megoldások a kerti hangulat becsempészésére, akik lakásban laknak. Ha rendelkezi a lakás egy akár kisebb terasszal vagy erkéllyel, akkor máris adott a lehetőség!

A terasz műfüvesítése még kényelmesebb is lehet sokak számára, beillesztve a hétköznapi életük ritmusába, mint egy nagy kert, ami több gondozást igényel. Nem kell tehát hátrányt látni abban, ha nem adatott meg a kertes ház. Sőt, vannak, akik inkább nyaralóba fektetnek, ahova lejárhatnak hétvégénte is, de közben a városban élik a hétköznapi életüket. Ilyenkor a műfű a teraszon, erkélyen, remek megoldást kínál a kerti hangulat becsempészésére!

A műfű nem is igényel különösebb gondozást, tehát az életvitelbe illeszthető lesz a városi pörgésben. A műfű egy kifejezetten kényelmes alternatívát jelent a hétköznapokban is. Nincs is jobb, mint egy nehéz nap után kiülni a műfüves teraszra, áthívni egy barátot, és együtt kávézni városi kertünkben. Egyre többen választják a műfüves erkély megoldását, és nagyon stílusos erkélyek születnek ennek köszönhetően! Érdemes képekből inspirálódni, mert a látvány ragadja meg a legjobban az ember fantáziáját!
« »


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük