click me
click or press space

Mikroszkopszinpad.huCategory: Gépészet
villanymotor elem

november 12, 2022    by  ‣  0 comments

A villanymotor futurisztikusabb felhasználásaA villanymotor felhasználását tekintve vannak olyan megoldások, tervezések, melyek jövőbe mutató, futurisztikusabb megoldásnak számítanak, szemben az eddigi bevett alkalmazásával.

Az iparban, főleg a járműiparban igen népszerű a villanymotor alkalmazása. De emellett cégek és háztartások is előszeretettel választják a villanymotort bizonyos megoldásokhoz. rendhagyóbb és jövőbe mutatóbb megoldások között már szerepeltek érdekes tervek. Ilyen terv volt nem is olyan régen, amikor a legújabb pápamobilt is villanymotor meghajtásúra tervezték. Persze, több projekt és terv is készült, melyek közül végül a pápa választott, de a tervek között szerepelt ilyen megoldás is.

Ez a járműiparhoz köthető terv, mégis onnan kilógó, kiugró példány volt. Továbbá, készült már terv villanymotoros meghajtású repülőgépre is. Ennek előnye az volt, hogy sokkal takarékosabb és gazdaságosabb megoldás, szemben a benzines gépekkel. Hátránya viszont, hogy csak 9 fő szállítására lenne alkalmas, továbbá sajnos a szárnyban sem lehet tárolni, mint a benzint. És kapacitása is véges, ezért korlátozottabb megoldásnak számít egyelőre.

A villanymotoros meghajtás előnyeit igyekeznek kiaknázni olyan nagynevű cégek is, mint például a Huawei. Mivel modern és jövőbemutató megoldásnak számít ez a technológia, ezért a jövő cégei sem szeretnének lemaradni ennek felhasználásában, és korszerű alkalmazásában. Érdeklődés esetén látogasson el a dcmotor.hu oldalára!
« »


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük