click me
click or press space

Mikroszkopszinpad.huCategory: Gazdaság
adóellenőrzés, két hölgy irodában

augusztus 17, 2022    by  ‣  0 comments

Adóellenőrzés megbízható szolgáltatássalAz adóellenőrzés senkinek sem a kedvence, azonban jobb felkészültnek lenni, mint váratlan problémákkal szembesülni. Éppen ezért, érdemes olyan szakmai csapat segítségét kérni, akik az adóellenőrzéseket eredményesen tudják lemenedzselni, mint amilyen a ceghmester.hu!

A Céghmester szakmai csapata nem ijed meg a NAV-tól, ami már önmagában nagy szó, hiszen sokaknak a szó hallatán is görcsbe rándul a gyomra. Most pedig végig vesszük azokat a területeket, amiben a Céghmester segít az adóellenőrzések menedzselése során. Telefonos segítségnyújtásban a váratlan helyszíni adóellenőrzés során. Ha írásbeli, vagy szóbeli nyilatkozattételre kerül sor, akkor megvizsgálják, hogy a feltett kérdések nem-e jogszabálysértőek-e.

Segítenek az adóellenőrzés során a kérdések értelmezésében, valamint megválaszolásában. Felkészítenek a szóbeli nyilatkozattétel nehézségeire. Ezenfelül észrevételekben, fellebbezésekben is segítenek, valamint egyéb jogosorvoslati eljárásokban is. Segítenek értelmezni a megállapítások jogi megfogalmazását, tehát, hogy fennáll-e a probléma, vagy nem. Segítenek továbbá a jogi teendőkben és a stratégia összeállításában, és teljeskörű ügyvédi-jogi képviseletet biztosítanak.

Segítenek határidőre elkészíteni a beadványokat, valamint be is adni időben. Valamint, a máshol elrontott adóellenőrzések ügyintézésében is segítenek, eredménykötelem nélkül. Ezeknek koordinálásában lehet számítani erre a szakmai csapatra, hozzáértő ügyvédekkel, könyvelővel, könyvvizsgálóval, adószakértővel.
« »


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük