click me
click or press space

Mikroszkopszinpad.huCategory: Tech
szerver bérlés számítógépek

július 17, 2022    by  ‣  0 comments

Szerver bérlés csúcstechnológiát alkalmazó tárhelyszolgáltatónál!Szerver bérlés esetén a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek általában gyors adatforgalmat, illetve stabil és folyamatos elérést kapnak a szolgáltatótól a bérleti díj ellenében. Ezzel együtt persze az említett berendezés üzembe helyezése mellett teljes szerverhoszting és hardware-felügyeleti szolgáltatást is kapnak.

A Tárhely.Eu az elmúlt években Magyarországon a legnépszerűbb professzionális tárhelyszolgáltatással foglalkozó cég volt, amely csúcstechnológiát alkalmaz, és folyamatosan élen jár az innovációk terén, hogy ügyfeleinek a legkézenfekvőbb megoldást kínálja szerver bérlés tekintetében.

Ahhoz, hogy egy adott vállalkozás gördülékenyen működjön, és a napi munkavégzés hatékonyan, produktívan zajlódjon le, elengedhetetlen a virtuális adatok gyors és biztosított áramlása és elérhetővé tétele. A Tárhely.Eu szerver bérlések esetén a világon a legnépszerűbb interfacet bocsátja az ügyfelei rendelkezésére, amely által bármely felhatalmazott személy el tud végezni bármilyen jellegű műveletet gyorsan és könnyűszerrel az adott tárhelyen.

Szerver bérlés esetén először 30 napos tesztelési lehetőséget is biztosítunk a leendő ügyfeleink számára, és munkatársaink a nap 99.9%-ban a rendelkezésre állnak bármilyen jellegű fennakadás vagy probléma kezelésére. Emellett pedig 199 tárhely/szerver garanciát is vállalunk ügyfeleink számára, így teljes biztonságban érezhetik adataikat nálunk az ügyfeleink. Ha a szerver bérlések terén érdeklődő vállalkozók a mi szolgáltatásainkat igénylik, jelentős költségeket és időt spórolnak meg a professzionális szolgáltatásaink igénybe vétele által.
« »


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük