click me
click or press space

Mikroszkopszinpad.huCategory: Család
fészekhinta

február 12, 2023    by  ‣  0 comments

Egy fészekhinta történeteVolt egyszer egy fészekhintának nevezett játszótér, amely egy kisváros szélén állt. A hinta olyan magasra emelkedett, hogy még a legnagyobb fák is kicsinek tűntek mellette. A hinta középső része egy hatalmas gömb volt, amely két oldalsó kötéllel volt rögzítve. Az emberek szerették ezt a hintát, mert kényelmes volt rajta ülni, és vidáman lehetett rajta hintázni.

Egy napon a fészekhinta környéke elkezdett változni. Az emberi lakók száma a kisvárosban nőni kezdett, és egyre többen kezdték használni a játszóteret. A gyerekek imádták a hintát, de az idő múlásával egyre több konfliktus adódott a játszótéren. A fészekhintának rengeteg használója volt, de nem volt elegendő hely az összes gyereknek.

A helyzet elviselhetetlenné vált, és az emberek kezdték elkerülni a játszóteret. A hinta lassan üresen állt, és a fák között függő szomorú látványt nyújtott.

Egy fiatal lány azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Lilynek hívták, és imádta a fészekhintát. Minden nap kiment az üres játszótérre, és az üres hintának mosolyogva nézett fel. Azon tűnődött, hogy hogyan lehetne újra életet lehelni a hintába.

Egy napon a város vezetősége hirdetést adott fel a játszótéren, amelyben felajánlották, hogy segítenek felújítani a hintát, ha az emberek összefognak. Lily nagyon boldog volt, hogy végre lehetősége van a segítségnyújtásra. Azonnal elkezdett ötleteket gyűjteni a hinta felújítására.

A fiatal lány összefogta a helyi fiatalokat, és elkezdték tervezni, hogy hogyan lehetne a hintát felújítani, és újra élvezhetővé tenni. Az első lépés az volt, hogy megtisztították a játszóteret, és eltávolították a kidobált szemetet. Ezután elkezdték javítani a hintát, és új köteleket feszítettek fel rajta.

Amikor a felújítás befejeződött, a fészekhinta új élete kezdődött. Az emberek újra elkezdtek járni a játszótérre, és a hintának újra felfedezett kedvelői lettek. A gyerekek boldogan hintáztak, és új barátságok szövődtek közöttük.

Lily nagyon boldog volt, hogy sikerült felújítaniuk a hintát, és hogy az emberek újra megtalálták az értékét. Tudta, hogy a fészekhinta nagy lehetőségeket rejt magában.
« »


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük